Вино Zaharchev Temjanika 0,75L

450 ден

Се служи изладено на температура од 10 – 12 ºC
Alc 12.5% vol
Може да го пиете во придружба на лесна храна, салати, бело месо, морска храна и десерти. Сепак, затоа што има богати ароми, може слободно да го послужите и да го пиете самостојно.

Достапно

Вино Zaharchev Temjanika 0,75L

450 ден

Кошница