Вино Zaharchev Vranec Barrique 0,75L

1,100 ден

Се служи на температура од 16 – 20 ºC.
Alc 12.5% vol.
Добро одговара со сите македонски јадења, како и со црвено месо, дивеч, месо на скара и чадено месо.

Достапно

Вино Zaharchev Vranec Barrique 0,75L

1,100 ден

Кошница