Вино Virgo 365 Rose Cuvee Classic 0,75L

250 ден

Добро избалансирано и свежо розе направено од сортите Станушина и Пино Ноар. Ароми на црвена малина, свежо берени јагоди и пролетни цвеќиња. Во устата отвара овошни вкусови на јагода, црвена слива и црвена цреша со пријатна минерална нота. Привлечно и свежо на финишот.

Достапно

Вино Virgo 365 Rose Cuvee Classic 0,75L

250 ден

Кошница