Вино Virgo 365 White Cuvee Classic 0,75L

250 ден

Оваа бело куве е елегантна и хармонична мешавина од сортите ризлинг и жилавка. Познат по својата светла свежина и енергична киселост, вкусот е мек, полн, мазен и сладок со долг, свеж и мистичен финиш. Ова ароматично вино нуди примарни овошни ароми на овошје како нектарин и круша, и минерални ноти.

Достапно

Вино Virgo 365 White Cuvee Classic 0,75L

250 ден

Кошница