Вино Virgo Favorit Cuvee 0,75L

480 ден

Мешавина од Каберне Совињон, Каберне Франк, Сира, Мерло и Вранец, ова е богато црвено вино со полно тело и со ароми на шумско овошје, чоколадо, зелен пипер, кедар, тутун и арома на мајчина душица. Комплексна структура, прекрасни заокружени танини и долг финиш.

Достапно

Вино Virgo Favorit Cuvee 0,75L

480 ден

Кошница