Виски Бурбон Maker’s Mark 0,7L

1,950 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 45%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Макерс Марк дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Достапно

Виски Бурбон Maker’s Mark 0,7L

1,950 ден

Кошница