Виски Cardhu Amber Rock 0,7L + кутија

2,610 ден

 • Состав: aлкохолен дестилат од јачмен.
  Алкохол: 40%.
  Енергетска вредност: 100 ml = 919 kj / 222 kcal.
  Зафатнина(во литри): 0,7Л.
  Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
  Произведува: Карду дестилерија.
  Земја на потекло: Шкотска.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница