Вотка Belvedere 0.7L

2,600 ден

Состав: алкохолен дестилат од ‘рж.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 221 kcal.
Зафатнина(во литри): 0.7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Полмос Зирардов.
Земја на потекло: Полска.

Достапно

Вотка Belvedere 0.7L

2,600 ден

Кошница