Вотка Russian Standard 1,5L

1,250 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 1,5Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Руски Стандард дестилерија.
Земја на потекло: Русија.

Достапно

Вотка Russian Standard 1,5L

1,250 ден

Кошница