Вотка Russian Standard Gold 1L

1,040 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Руски Стандард дестилерија.
Земја на потекло: Русија.

Достапно

Вотка Russian Standard Gold 1L

1,040 ден

Кошница