Flip book element

Пиво Bitburger Premium Pils 5L

999 ден

Пиво Bitburger Premium Pils 5L
Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 4,8%.
Зафатнина(во литри): 5Л.
Амбалажа: лименка
Енергетска вредност на 100 ml = 170kj/100kcal.
Произведува и пакува: Bitburger Braugruppe, Германија.

Повеќе

Пиво Benediktiner Weissbier (матно) 5L

1,050 ден

Пиво Benediktiner Weissbier (матно) 5L
Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 5,4%.
Зафатнина(во литри): 5Л.
Амбалажа: лименка
Енергетска вредност на 100 ml = 190kj/45kcal.
Произведува и пакува: Benedikter, Германија.

Повеќе

Виски Бурбон Four Roses 1L

1,450 ден

Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Фор Розес дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Повеќе

Nespresso Barista Creations Scuro 10 капсули

400 ден

СОСТОЈКИ И АЛЕРГЕНИ

10 капсули – печено мелено кафе за системот Неспресо.

НЕТО ТЕЖИНА (за 10 капсули) 55гр

SKU: 1173 Категории: , ,
Повеќе

Nespresso Barista Creations Corto 10 капсули

400 ден

СОСТОЈКИ И АЛЕРГЕНИ

10 капсули печена мешавина од мелено кафе за системот Неспресо.

НЕТО ТЕЖИНА (за 10 капсули) 58г

SKU: 1175 Категории: , ,
Повеќе

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.