Политика на достава и враќање на производите

Нарачките направени онлајн, се доставуват во временски период од 1 до 3 работни дена, во зависност од адреста, во текот на работно време од 9 до 15:30ч, од понеделник до петок, преку Карго Експрес Битола. За испорака на пратката ќе бидете известени од страна на Карго Експрес Битола преку смс порака/телефонски повик.

Доставата изнесува 130 денари, и се однесува на нарачки со износ под 1500 денари, во спротивно доставата е бесплатна.

Пратките со или без вклучена достава се ограничени со тежина до 10 кг. За нарачки коишто се со тежина над 10 кг, ве замолуваме да не контактирате на email kontakt@amaro.mk или на тел. 078387928.

Производот може неоштетен, неупотребуван во неоштетено оригинално пакување да го замените/вратите рок од 14 дена од денот на преземањето.

Нарачката направена онлајн не може да се подигне ниту замени/врати во Amaro Store физички продавници