Виски Aberfeldy Highland Single Malt 12 1L + кутија

2,900 ден

Состав: алкохолен дестилат од јечам.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Деварс Аберфелди дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Aberfeldy Highland Single Malt 12 1L + кутија

2,900 ден

Кошница