Армањак Janneau Grand V.S.O.P 0,7L + кутија

1,890 ден

Состав: алкохолен дестилат од вино.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Земја на потекло: Франција.

Достапно

Армањак Janneau Grand V.S.O.P 0,7L + кутија

1,890 ден

Кошница