Вотка Beluga Transantlantic Racing 0,7L

2,470 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 908 kj / 217 kcal.
Зафатнина(во литри): 0.7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Маринск Дестилерија АД.
Земја на потекло: Русија.

Достапно

Вотка Beluga Transantlantic Racing 0,7L

2,470 ден

Кошница