Кафе еспресо мелено Bianchi Grand Aroma 250 гр. (80% Arabica/20% Robusta)

220 ден

Состојки: 80% Арабика, 20% Робуста
Земји на потекло: Костарика, Колумбија, Индија.
ИНТЕНЗИТЕТ НА ПЕЧЕЊЕ: 4 од 5.
АРОМА: 5 од 6.

Достапно

Кафе еспресо мелено Bianchi Grand Aroma 250 гр. (80% Arabica/20% Robusta)

220 ден

Кошница