Bianchi Nespresso Caffè Arte Classico 50% Arabica 50% Robusta 10 капсули

190 ден

Состав: 50% Арабика, 50% Робуста.
Интензитет: 9
Капсулите се компатибилни за кафемати со Nespresso систем.
Пакување: 10 алуминиумски капсули за кафе.
Нето тежина: 55 гр., една капсула 5,5 гр.

Достапно

Bianchi Nespresso Caffè Arte Classico 50% Arabica 50% Robusta 10 капсули

190 ден

Кошница