Вино Bovin A`gupka 0,75L

3,590 ден

Нето: 0,75л.

Вид: уникатно суво црвено вино

Вински регион: Вински регион Тиквеш

Локалитет: А’Ѓупка

Препорачана температура: 15ºC – 17ºC

Сорти грозје: 100% вранец

Достапно

Вино Bovin A`gupka 0,75L

3,590 ден

Кошница