Вино Bovin Kleopatra 0,75L

790 ден

Нето: 0,75л.

Вид: полусуво црвено вино

Вински регион: Вински регион Тиквеш

Локалитет: Лепово

Препорачана температура: 12ºC – 14ºC

Грозје сорти: 100% Каберне Франк

Достапно

Вино Bovin Kleopatra 0,75L

790 ден

Кошница