Вино Bovin Merlot 0,75L

690 ден

Нето: 0,75л.

Вид: суво црвено вино

Вински регион: Вински регион Тиквеш

Препорачана температура: 15ºC – 17ºC

Сорти од грозје: 100% Мерло

Достапно

Вино Bovin Merlot 0,75L

690 ден

Кошница