Вино Bovin Symphony 0,75L

690 ден

Нето: 0,75л.

Вид: суво бело вино

Вински регион: Вински регион Тиквеш

Препорачана температура: 8ºC – 10ºC

Сорти од грозје: 34% Шардоне, 33% Совињон блан, 33% Рајн Ризлинг

Достапно

Вино Bovin Symphony 0,75L

690 ден

Кошница