Вино Brzanov Cabernet Sauvignon 0,75L

590 ден

Сорта на грозје: Каберне Совињон.
Регион: Повардарие.
Боја: рубин црвена.
Арома: црвено шумско овошје.
Алкохол: 14,3%.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница