Вино Brzanov Grenache Blanc 0,75L

590 ден

Сорта на грозје: Гренаш Блан.
Регион: Повардарие.
Боја: лимон жолта со зеленикави нијанси.
Алкохол: 12,5%.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница