Виски Chivas Regal 18 0,7L

3,990 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 221kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Чивас Бродерс.
Земја на потекло: Шкотска.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница