Виски Chivas Royal Salute Peated Blend 21y 0,7L + кутија

11,990 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj/221 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: порцеланско шише спакувано во кутија.
Произведува: Чивас Бродерс.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Chivas Royal Salute Peated Blend 21y 0,7L + кутија

11,990 ден

Кошница