Вино Ezimit Merlot & Cabernet Sauvignon 0,75L

360 ден

Суво црвено вино со контролирано потекло од нашите насади во Овчеполското виногорје.

Достапно

Вино Ezimit Merlot & Cabernet Sauvignon 0,75L

360 ден

Кошница