Виски Glen Grant 10 1L + кутија

1,990 ден

Состав: aлкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 221 kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Глен Грант дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Glen Grant 10 1L + кутија

1,990 ден

Кошница