Виски Glenlivet Founder’s Reserve 0,7L + кутија

2,180 ден

Состав: aлкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 221kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Гленливет дестилерија.

Достапно

Виски Glenlivet Founder’s Reserve 0,7L + кутија

2,180 ден

Кошница