Рум Havana Club 3 0,7L

850 ден

Состав: алкохолен дестилат од шеќерна трска.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 930 kj / 222 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Хавана клуб дестилерија.
Земја на потекло: Куба.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница