illy Lungo 100% Arabica MPS 15 капсули

390 ден

Овие капсули се користат во кафемати со mps систем: illy smart 10 & mitaca m1.

Јачина: 5/9

Пакување: 15 капсули.

Нето тежина: 97,5 гр. (една капсула 6,5 гр.).

Достапно

illy Lungo 100% Arabica MPS 15 капсули

390 ден

Кошница