Виски J&B Rare 0,7L

990 ден

Состав: Aлкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 929 kj / 222 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Џастрини & Брукс.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски J&B Rare 0,7L

990 ден

Кошница