Виски Jack Daniel’s Fire 1L

1,850 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 35%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1099 kj / 263kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Џек Даниел дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Достапно

Виски Jack Daniel’s Fire 1L

1,850 ден

Кошница