Виски Jack Daniel’s Honey 1L

Original price was: 1,990 ден.Current price is: 1,650 ден.

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 35%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1005 kj / 240kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Џек Даниел дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Достапно

Виски Jack Daniel’s Honey 1L

Original price was: 1,990 ден.Current price is: 1,650 ден.

Кошница