Виски Jameson 4,5L + кутија

8,600 ден

Состав: алкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100ml = 915kj/221kcal.
Зафатнина(во литри): 4,5Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Џејмисон дестилерија Миделтон Корк.
Земја на потекло: Ирска.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница