Кафемат La Piccola Sara Vapore

22,999 ден

Кафемат La Piccola Sara Vapore е мал, удобен и лесен за употреба, изработен од нерѓосувачки челик со чист дизајн, погоден за домашна и канцелариска употреба.

Достапно

Кафемат La Piccola Sara Vapore

22,999 ден

Кошница