Ликер Amaro Montenegro 0,7L со чаша + кутија

1,350 ден

Состав: алкохолен дестилат од билки.
Алкохол: 23%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло во кутија со чаша.
Произведува: Групо Монтенегро.
Земја на потекло: Италија.

Достапно

Ликер Amaro Montenegro 0,7L со чаша + кутија

1,350 ден

Кошница