Ликер Disaronno The Original 0,7L

1,050 ден

Состав: aлкохолен дестилат од семки од кајсија, праска или бадем и овошје.
Алкохол: 28%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Илва Сароно дестилерија.
Земја на потекло: Италија.

Достапно

Ликер Disaronno The Original 0,7L

1,050 ден

Кошница