Ликер Kahlua The Original 1L

1,190 ден

Состав: aлкохолен дестилат од кафе.
Алкохол: 16%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Калуа дестилерија.
Земја на потекло: Мексико.

Достапно

Ликер Kahlua The Original 1L

1,190 ден

Кошница