Виски Macallan 15 Double Cask 0,7L + кутија

9,700 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 43%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 221kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Макалан дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Macallan 15 Double Cask 0,7L + кутија

9,700 ден

Кошница