Ракија Gordion Amber 0,7L

1,090 ден

Состав: aлкохолен дестилат од вино.

Алкохол: 43%.

Зафатнина(во литри): 0,7Л.

Амбалажа: стакло без кутија.

Произведува: Гевгелиска дестилерија.

Земја на потекло: Македонија.

Достапно

Ракија Gordion Amber 0,7L

1,090 ден

Кошница