Пиво Schofferhofer Hefeweizen Mix Grapefruit лименка 0,5L 1/24

80 ден

НАПОМЕНА: За онлајн нарачки, цената е важечка доколку се нарачаат 24 пива.

Мешан пивски пијалок направен од 50% пченично пиво (вода, пченичен слад, јачмен слад. екстракт од хмељ, квасец) и 50% пијалок со вкус на грејпфрут.

Достапно

Пиво Schofferhofer Hefeweizen Mix Grapefruit лименка 0,5L 1/24

80 ден

Кошница