Виски Tamnavulin Tempranillo Cask Edition 1L + кутија

2,590 ден

Состав: aлкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 925 kj / 221 kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Тамнавулин дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска/Велика Британија.

Достапно

Виски Tamnavulin Tempranillo Cask Edition 1L + кутија

2,590 ден

Кошница