Вино Venec Cabernet Sauvignon Single Block 0,75L

510 ден

Нето: 0,75л.

Вид: суво црвено вино.

Грозје сорти: 100% каберне совињон.

Достапно

Вино Venec Cabernet Sauvignon Single Block 0,75L

510 ден

Кошница