Вино Venec Cabernet Sauvignon 0,187L

90 ден

Нето: 0,187л.

Вид: суво црвено вино.

Грозје сорти: 100% каберне совињон.

Достапно

Вино Venec Cabernet Sauvignon 0,187L

90 ден

Кошница