Вино Venec Grenache Blanc Single Block 0,75L

450 ден

Нето: 0,75л.

Вид: суво бело вино.

Грозје сорти: 100% гренаш бланк.

Достапно

Вино Venec Grenache Blanc Single Block 0,75L

450 ден

Кошница