Вино Tikves Aleksandria Cuvee бело 0,187L

180 ден

Се послужува на температура од 10 до 12°C.
Комбинација со храна: морски гргеч, школки, бело месо на жар, свежи медитерански салати и лесни тестенини во млечен сос.

Достапно

Вино Tikves Aleksandria Cuvee бело 0,187L

180 ден

Кошница