Вино Tikves Aleksandria розе 0,187L

120 ден

Се послужува на температура од 10 до 12°C.
Комбинација со храна: свежи салати, лесни тестенини и овошни десерти.

Достапно

Вино Tikves Aleksandria розе 0,187L

120 ден

Кошница