Вино Tikves T’ga Za Jug црвено 0,75L

390 ден

Се послужува на температура од 16 до 18°C.
Комбинација со храна: скара, дивеч, полумасни сирења.

Достапно

Вино Tikves T’ga Za Jug црвено 0,75L

390 ден

Кошница