Вино Tussock Jumper Nero D’avola Organic Sicilia 0,75L

550 ден

Вид: црвено вино.
Сорти од грозје: Неро Д’Авола.
Алкохол: 13,5%
Земја на потекло: Сицилија.

Достапно

Вино Tussock Jumper Nero D’avola Organic Sicilia 0,75L

550 ден

Кошница