Вино Virgo Cuvee Rose Bag in Box 3L

350 ден

Полусуво розе вино со нежна светло розева боја, свежи овошни ароми и освежителен вкус.

Достапно

Вино Virgo Cuvee Rose Bag in Box 3L

350 ден

Кошница